Eesti English Русский

Liitu uudiskirjaga:


 
 

Dermopakk Hyaluronic Acid ja Inca Inci õlis

Tooted > LOODUSKOSMEETIKA > KAUBAMÄRGI JÄRGI > BIOETIQ >Dermopakk Hyaluronic Acid ja Inca Inci õlis
Dermopakk Hyaluronic Acid (15ml) ja Inca Inci õlist (15ml).

Mõlemad tooted on spetsiaalses aplikaatoris (15ml) mis lihtsustab oluliselt õli peale kandmist. Aplikaatori otsas olevad kuulikesed masserivad toote peale kandmise ajal õrnalt ka Teie nahka. Aplikaatori abil saate kanda kehale just õige koguse õli. 

NB! Pakend veidi muljutud, kui tooted ise korras. 


Hüaluroonhape - revolutsioon niisutuses

Hüaluroonhape on aine, mida kehas leidub loomulikult naatriumhüaluronaadina. Enam kui pool sellest asub nahas ning rakkude vahel. Seal hoolitseb see naha õige niiskustaseme ning ka selle elastsuse ja sileduse eest. Vananedes hüaluroonhappe kogus dermises väheneb ning seetõttu on nahk vähem pingul ja elastne. Kui kanname naatriumhüaluronaati otse nahale, tõstab see aine sisaldust nahas ning niisutab ja silub nahka. Sellel on kortsudevastane toime ning see stimuleerib rakkude uuenemist.

Kolme erineva hüaluroonhappe kompleks omab kõige paremat mõju, kuna need täiendavad teineteist:
- makromolekulaarne hape moodustab nahale kaitsva kihi, mis vähendab veekadu naha sisemistest kihtidest. Seega on nahk ideaalselt niisutatud nii väljast kui ka seest ning vesi ei aurustu epidermise sarvkihist;
- mikromolekulaarne hape tungib epidermise sügavamatesse kihtidesse, niisutab neid ning aitab kaasa aktiivainete transpordile;
- ülimadala molekulaarkaaluga hape tõstab nahasisese niiskuse taset.
 
Hüaluroonhapet tuleks peale kanda esimesena ning selle järel õli, kreemi või seerumit.
 
Naturaalseid taimeõlisid tasub kasutada, kuna need:
imenduvad kiirelt nahka, sest sisaldavad rohkelt ehituslikke molekule, mis sarnanevad meie naha omadele;
on naha vastu õrnad;
toidavad nahka;
ei sisalda koormavaid keemilisi aineid.
 
Kasutamine:
Hüaluroonhapet tuleks peale kanda esimesena ning selle järel õli, kreemi või seerumit.


Inca Inchi õli 
 
Inca inchi õli eraldatakse külmpressimise teel Plukenetia volibilise taimelt, mida tuntakse ka nime sacha inchi all ning mis on Peruus Amazonase vihmametsas kasvav taim. Inca inchi õli on Peruus olnud tuntud ja kasutusel juba tuhandeid aastaid. Sacha inchi tähekujulisi seemneid leiti iidsete inkade haudades olnud keraamilistest nõudest. Teadmisi selle taime kasutusvõimalustest hoiti hoolega ning anti edasi põlvest põlve.
 
Inca inchi õli on taimne elueliksiir, mis aitab hoida keha tervist ja harmooniat.
 
Teadusuuringud on näidanud, et sacha inchi seemned on ühed väärtuslikumad õliseemned.
Nende õli imelised omadused tulenevad mitmesugustest asendamatutest rasvhapetest, tokoferoolidest ja valkudest ning nende tasakaalustatud sisaldusest. On tõestatud, et asendamatud rasvhapped vähendavad oluliselt naha veekadu ning taastavad naha loomulikku kaitsebarjääri.
 
Inca inchi õli kosmeetiliste omaduste hulka kuuluvad:
- kahjustatud nahakudede taastamine, kuna tegu on ühe parima nahataastajaga;
- naha elastsuse parandamine tänu kollageeni taastootmisele;
- pigmendilaikude ennetamine ning nahatooni ühtlustamine;
- naha optimaalse niiskustaseme taastamine ja naha toitmine;
- naharakkude DNA kaitsmine ning vananemisprotsessi aeglustamine, kuna õlis sisalduvatel tokoferoolidel (E-vitamiin)on tugev vabade radikaalide vastane mõju;
- kuivade ja kahjustunud juuste taastamine.
Tootevalikud:
Nimetus Hind
Dermopakk 8.50 EUR